Vandal Rotterdam: cool. chic. sfeer. prijzig.

Vandal Rotterdam

Vandal Rotterdam is een nieuw trendy restaurant, precies onder het bekende Dudok gelegen. Om precies te zijn in het souterrain, daar waar ooit de fitness van Bram Stoker zat en bekende sterren als Mick Jagger kwamen fitnessen tijdens hun verblijf in Rotterdam.

Codetaal
We waren al een tijdje benieuwd naar Vandal en dus reserveerden wij een tafel via de strakke website. Na de online reservering kreeg ik netjes een bevestigingsmailtje, waarin een toegangscode stond voor de entree. Een beetje geheimzinnig, maar daar houden we wel van. Dat geeft wel meer beleving dan het zoveelste dertien-in-een-dozijn restaurant.

De entree
Eenmaal aangekomen bij Vandal is het niet lastig om te zien waar je de ontvangen toegangscode moet invoeren. Als dat gedaan is, springt de dikke deur vanzelf langzaam open. Vervolgens daalden we de trap af in een donkere gang en kwamen we aan bij de ontvangstbalie, waar een hostess/gastvrouw ons netjes opwachtte. Zij nam onze jassen aan en begeleidde ons naar de hoge tafel. We hadden even gehoopt op een van de mooie ronde booths, maar deze plek was achteraf ook prima.

 

Vandal Rotterdam

 

 

Beoordeling

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *