Luciano dicht?

Afgelopen week viel ons op dat Italiaans restaurant/pizzeria Luciano dicht is. Het pand aan de Coolsingel is leeg en het lijkt te worden verbouwd. Luciano was altijd onderdeel van het naastgelegen Italiaanse restaurant La Borsa, die overigens wel nog open is. Hoe lang La Borsa het nog volhoudt, is wel de vraag, want wat ons betreft loopt die een beetje achter de feiten aan. Zo is de service bij een zaak als Happy Italy sneller en vriendelijker, zijn de pizza’s lekkerder en groter en zijn de prijzen ongeveer 50% goedkoper. Daarnaast is de sfeer bij andere meestal ook gezelliger dan bij La Borsa. Kortom, La Borsa: vernieuw je zaak, verlaag de prijzen en werk aan de service. Maar blijf vooral wel die Peroni schenken, want dat hebben ze dan weer niet bij Happy Italy 😉

Weet iemand wat de stand van zaken is met betrekking tot Luciano? Liep het niet goed, of was er een goed bod van een andere partij? Laat hieronder een bericht achter als je meer informatie hebt.

 

1 comment on “Luciano dicht?”

  1. Anna Beantwoorden

    Ik ben er enkele malen wezen eten. Ik vond de pizza’s en salades absoluut niet geweldig. De prijzen waren hoog. Moest lang wachten op mijn eten. Laat mij maar lekker bij Vapiano eten of die andere vergelijkbare pizzeria. Daar word je wel aardig geholpen, zijn de prijzen heel veel lager en de pizza’s beter.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *