Level – Bar Restaurant

level05Level Rotterdam is the place to be als het gaat om lekkere cocktails. Op zondagmiddag in hartje Rotterdam met een vriendin nippen van de heerlijkste alcoholische shakes. Goed voorbereid kwamen we rond 16 uur ’s middags aan bij Level in de Pannekoekstraat, dat wil zeggen op de fiets :-). De sfeer was er heel relaxed en het was ook niet erg druk, maar tegelijk met ons kwamen er meerdere mensen binnen dus het werd al snel gezellig. Snel de cocktailkaart bekijken!

level07Sneller gezegd dan gedaan blijkt wel, want er staan echt superveel cocktails op de kaart. Een mooie kaart ook waarbij de cocktails zijn gegroepeerd op de hoofddrank die in de cocktail zit, zoals bijvoorbeeld champagne of wodka. Wat ook handig is zijn de gekleurde bolletjes die bij de cockails staan, die aangeven of een cocktail zoet is of juist zuur. Na een tijdje gekeken te hebben, gaan we toch maar gewoon voor onze all time favorite…..de Pornstar Martini.

level09De beste Pornstar Martini die ik tot nu toe heb gedronken en ook, zoals het hoort, geserveerd met een klein glaasje Prosecco erbij. De tweede cocktail die we nemen, moet dan natuurlijk wel een andere zijn voor de afwisseling. Het worden de White Chocolate Strawberry Martini en de Raspberry Frozen Margarita. Beide heerlijk, maar de Pornstar Martini kan niet overtroffen worden! Wat ons opvalt, is dat we erg snel zijn, de mensen om ons heen doen erg lang met hun cocktails…

level08Tussendoor bestellen we een bittergarnituur en we besluiten ook om hier maar meteen een hapje te blijven eten. Vanaf ons plekje kunnen we door de grote glazen gevel ook lekker naar buiten kijken. Handig om te zien of onze fietsen er nog wel staan, hahaha. Tijdens de volgende cocktail zoeken we een gerecht uit van de kaart, de gegrilde kalfshamburger met frites en de pasta met mozzarella, pesto, tomaat en nog veel meer. Krijg nu alweer trek als ik dit opschrijf, mmmm.

level02Een toetje ging er echt niet meer in, dus na een koffie en een thee hielden we het voor gezien en zijn we heerlijk op de fiets vertrokken om thuis te genieten van de laatste uurtjes weekend. De prijzen vallen mee, maar de cocktails tikken natuurlijk lekker aan op de rekening, dus een goedkope zondagmiddag was het zeker niet, maar de gezelligheid en kwaliteit van de cocktails en het eten maken dat helemaal goed. Het personeel was overigens ook erg aardig!

level01Eten: [Rating:4/5]
Prijsniveau: [Rating:3/5]
Service: [Rating:4/5]
Bereikbaarheid: [Rating:4/5]
Overall: [Rating:4/5]

Bar Restaurant Level
Pannekoekstraat 76a
3011 LK  Rotterdam
T: 010-2800788
F: –
E: info@levelrotterdam.nl
W: www.levelrotterdam.nl

Rate this post

1 comment on “Level – Bar Restaurant”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *