La Borsa – Restaurant

laborsa1Hier even een korte recensie over mijn bezoek aan het Italiaanse restaurant/trattoria La Borsa, aan de Coolsingel te Rotterdam. In 1 woord: prima! Voor een woensdagavond was het behoorlijk druk (n.b: het is niet zo’n grote zaak) en dat maakt de sfeer toch meteen veel gezelliger. Er zaten zelfs mensen buiten te eten, mede te danken aan de heaters die op het terras aanwezig zijn.

 
Ik heb alleen een hoofdgerecht genomen, de Fettucine della Mama (11,90 euro): pasta met kalfsvlees in tomatensaus en veeeel knoflook (dit is volgens mijn vriendin nu nog te merken…). Dit gerecht smaakte erg goed, zeker in combinatie met het heerlijke Italiaanse bier Nastro Azzuro (van Peroni). Gelukkig had deze Italiaan dit bier in huis. Ik ben elke keer verbaasd en teleurgesteld als een Italiaanse zaak geen Italiaans bier schenkt. Ik wil dan Italiaans eten, maar ook zeker Italiaans drinken! Het eten werd overigens snel geserveerd. Enig minpuntje vond ik het brood, dit was erg droog.

De service in La Borsa was ook prima. Wat ik erg leuk vond, is dat het personeel grotendeels uit ‘echte’ Italianen bestond. Dus geen nep-Italianen, als u begrijpt wat ik bedoel. Heerlijk om dat Italiaanse accent te horen en om de rekening te vragen met “Il conto, per favore”! Deze mooie avond sloot ik met mijn gezelschap af op het terras, onder het genot van een grappa en goeie cappuccino incl. noga-koekje.

La Borsa = Moltobene!

p.s: heb jij ook weleens gegeten of iets gedronken in La Borsa? Deel hieronder jouw ervaring!

Trattoria La Borsa
Coolsingel 117
3012 AG Rotterdam
T: 010-2132956
F: –
E: –
W: –

Rate this post

2 comments on “La Borsa – Restaurant”

  1. Pingback: Guliano, Italiaanse delicatessenzaak aan de Meent te Rotterdam | Restaurants010.nl

  2. Pingback: Italiaans restaurant Impero te Rotterdam | Restaurants010.nl

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *