Nieuwe Humphrey’s

 

Humphrey's menu Restaurantketen Humphrey’s opent medio augustus een nieuwe vestiging aan de Binnenrotte te Rotterdam. Humphrey’s heeft al meerdere vestigingen in het land, waaronder een restaurant op de Kop van Zuid. De keten is bekend vanwege de aantrekkelijke 3-gangen keuzemenu’s van 23,50 euro. Veel voor weinig, dus.

Humphrey's dessert

De vestiging aan de Binnenrotte ligt, gescheiden door een zijstraatje, naast het bekende Cafe Pol, dat de laatste jaren steeds populairder is geworden onder de Rotterdamse yuppen. Dit gedeelte van Rotterdam is sowieso flink in opkomst met zaken als Pol, Boudoir, Martini Bar. Nu ook Humphrey’s en Vapiano hier aanwezig zijn, wordt het gebied rondom de Meent steeds meer een compleet uitgaansgebied.

Meer info is hier te lezen.

 

Restaurant Humphrey’s
Binnenrotte 101-103
T: 010-7513491
Keuken geopend:
zondag t/m donderdag 17.00 – 22.00 uur
vrijdag en zaterdag 17.00 – 22.30 uur
E: info@humphreys.nl
W: www.humphreys.nl

 

[mappress]

Rate this post

7 comments on “Nieuwe Humphrey’s”

 1. Raymond Beantwoorden

  Enkele malen op de Otto Reuchlinweg wezen eten maar afgelopen zaterdag was de laatste keer: bediening niet netjes (gedrag en taalgebruik), kwaliteit eten niet goed (smaakloze dressings en sausjes) en de kip was nog rood!?!

  Ben er dus voor de komende tijd helemaal klaar mee!

 2. Theo Beantwoorden

  Humphreys op R’dam Zuid valt tegen. Het viel op dat elke gang door iemand anders bezorgd werd, dat er steeds wel wat ontbrak (wijntje te weinig, glas te weinig etc) en dat de obers geen idee hadden wie wat besteld had.

  Het eten zelf was ook verre van goed. De kip was nog rauwig van binnen, het vlees was te taai en de salade had een vreemde bijsmaak.

  Als klap op de vuurpijl liep een ober zo dicht achterlangs me, dat een rand van een bord mijn schouder raakte. Met een fijne vetvlek in mijn polo als gevolg.

  Slecht restaurant, géén aanrader.

 3. Pingback: Nieuw restaurant Ketelbinkie | Restaurants010.nl

 4. Marjon Beantwoorden

  Slechte ervaring in Binnenrotte. Heel lang moeten wachten op de drankjes en nog langer op het hoofdgerecht.
  Extra bestelling pepersausje ontbrak. Extra friet kwam pas nadat bijna alles op was. Kip veel te gaar. Slechte afhandeling van klachten.
  We hadden een arrangement inclusief drank maar daar liepen ze duidelijk dus niet hard voor om die drankjes te serveren. (half uur na 1e drankje, vervolgens bestellingen helemaal vergeten)

 5. Tony Beantwoorden

  Gezien de reacties hier is dit geen aanrader. Zal er dus zeker niet heen gaan. Misschien zaak een andere leiding aan te stellen.

 6. Serge Beantwoorden

  Afgelopen vrijdag, 3 juni, ben ik bij Humphreys op de Binnenrotte gaan eten met 3 anderen. Het restaurant ziet er prima uit en is perfect gelegen middenin Rotterdam Centrum. Met het concept van een 3-gangen menu voor 23,95 euro trekt Humphrey’s nog steeds veel klanten, zo ook op deze vrijdagavond. Wellicht mede omdat het feest Must verderop in de Laurenskerk plaats zou vinden, omdat er nogal wat eters geheel in het wit (dresscode van het feest) gekleed waren.

  Enfin, na ons keuze uit het behoorlijk gevarieerde menu gemaakt te hebben, verscheen als snel het zeer lekkere brood op tafel en iets later al de carpaccio die door ons allen besteld was. Eigenlijk werd dit veel te snel bezorgd, nog vrij koud en zeker niet vers bereid. Waarschijnlijk zo uit de koeling gehaald. Overigens smaakte het verder redelijk, wel iets te sponzig naar mijn smaak. Na de carpaccio en enkele drankjes kwamen de hoofdgerechten. Ikzelf had de mixed grill die prima smaakte op 1 stuk na, wat vrij droog was. Mijn tafelgenoten hadden andere gerechten, waaronder een Wakadori-kip. Allen waren goed te spreken over de smaak. Ook desserts, die inbegrepen waren bij die 23,95 euro, smaakten goed. O.a. een chocolade fondant met vanille-ijs en chocoladesaus en een combi van 3 bolletjes ijs werden met veel genoegen verorberd.

  Qua service was alles OK. Restaurants als Humphrey’s met vrij lage menuprijzen hebben vaak jong personeel in dienst, die soms overkomen als stagiars. Op zich niks mis mee, vaak zijn zij een stuk vriendelijker dan ouder, uitgerangeerd personeel. Ook deze avond waren deze personeelsleden allemaal goedgehumeurd en deden zij netjes hun werk, zonder extra’s. De bedrijfsleider was overigens iets ouder en ook een stuk ervarener, een positief punt.

  Al met al een prima ervaring bij Humphreys zou je zeggen…..echter, enkele uren na ons bezoek begon een en ander op te spelen in onze magen. Met name ik en een andere tafelgenoot kregen vrij veel last, met enkele nadelige gevolgen voor onze directe omgeving. Vreemd genoeg heb ik dit vaker als ik bij zaken heb gegeten die veel voor weinig bieden. Alsof mijn maag dit (te) snel klaargemaakte en niet vers voedsel automatisch afkeurt. Ik zou graag eens een kijkje willen nemen in de keuken bij Humphrey’s om te kijken hoe zij nou bijvoorbeeld het vlees bereiden. Wellicht zou Rob Geus er ook eens een kijkje moeten nemen. Ik heb het vermoeden dat veel gerechten eerder in de week al worden bereid om vervolgens bij een bestelling deze even snel op te warmen, middels pan of zelfs magnetron.

  Ik ben benieuwd naar andere ervaringen. Mocht je bij Humphrey’s geweest zijn, laat dan even weten hoe jij het vond!

 7. Rob en Ans van Oudenaarde Beantwoorden

  Wij zijn afgelopen zaterdag 07 07 2012 bij Humphrey”s wezen eten,de zaak zat helemaal vol.
  Het eten smaakte prima,daar valt niets van te zeggen,en de bediening was ook goed.
  WIJ GAAN ZEKER NOG EEN KEER TERUG!!!!!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *