Nhow hotel

Het nieuwe nhow hotel in Rotterdam is sinds januari 2014 geopend en gevestigd in het grootste kantorengebouw van Nederland ‘De Rotterdam’. nhow is een keten van hotels met vestigingen in Berlijn en Milaan. Het viersterrenhotel is gevestigd in het onlangs geopende gebouw ‘De Rotterdam’ en is het eerste en enige hotel dat zowel van binnen als buiten is ontworpen door de wereldberoemde architect OMA/ Rem Koolhaas.

nhow rotterdam

 

Recent hebben wij een bezoek gebracht aan nhow hotel in Rotterdam om met eigen ogen te zien hoe ‘cool’ de sfeer daar is. De lift in De Rotterdam bracht ons naar de 7e verdieping waar wij terecht kwamen in Bar Kitchen, het horecagedeelte van nhow Rotterdam. Het industriële ontwerp sprak mij persoonlijk erg aan en gaf mij een gevoel alsof ik in een rauw, cool en hip Berlijn was. Toegegeven, het is een design dat niet in ieders straatje past, maar men zou toch op z’n minst een kijkje moeten nemen bij deze welkome aanvulling op de horeca in Rotterdam. Men zal dan ook kunnen genieten van het fantastische uitzicht op de Maas, Erasmusbrug en skyline van Rotterdam. Zeker omdat er eigenlijk veel te weinig horeca is in een stad die bekend staat om haar skyline en hoge gebouwen.

nhow hotel rotterdamOp de vrijdagavond waarop wij Bar Kitchen bezochten was het niet heel druk, maar wel gezellig. Ongetwijfeld zal het de komende maanden steeds bekender en dus drukker worden. Mijn eerste indruk was in ieder geval positief. Binnenkort zullen wij Bar Kitchen nog eens bezoeken voor een echt diner, om ook de culinaire kwaliteiten te kunnen beoordelen.

 

NHOW ROTTERDAM
Wilhelminakade 137
3072 AP – Rotterdam
+31 (0)10 206 7600

rotterdam@nhow-hotels.com

Rate this post

4 comments on “Nhow hotel”

  1. Raymond Beantwoorden

    Gezellige tent, leuke muziek en goede bediening. Duidelijk te merken dat dit een nieuwe tent is maar ik weet zeker dat over enkele maanden deze tent helemaal vol zit!

  2. Cindy Beantwoorden

    Afgelopen weekend even gelunched in Bar Kitchen. Het was behoorlijk rustig. Later wel veel plekken (zitjes/poef) om iets te drinken, maar weinig lunchers. De kaart voor lunch is echt heel beperkt, maar wat we hadden was wel ontzettend lekker (salade nicoise & brood met zalm). Denk zeker dat ’t de komende weken wel drukker zal worden. Er liep iig voldoende personeel rond! Uitzicht was mooi trouwens, maar wel jammer dat de ramen niet groter zijn.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *