BED Rotterdam

BED Rotterdam club basementBED Rotterdam is een restaurant/bar/club welke eerst jarenlang gevestigd was op de Meent. In die tijd was het vooral bekend als uitgaanstent, a la de Skihut. Altijd veel te druk, omdat de ruimte vrij klein was. Tevens stond BED Rotterdam toen toch wel bekend als tent met voornamelijk een publiek van ‘Sjonnies, Anita’s, kampers en gouden kettingen’. Het was dus hoog tijd voor meer ruimte en een ander concept. Met de nieuwe en grotere vestiging op de Coolsingel heeft BED Rotterdam een flinke upgrade gehad. Het pand is helemaal verbouwd en ziet er daardoor modern, strak en fris uit. Bovendien heeft het nu veel meer ruimte, met maar liefst 3 ruime etages.

De indeling van de 3 etages is als volgt: in de kelder is de echte dancefloor te vinden met een mooi plafond van LED-verlichting. Hier wordt house en/of R&B gedraaid door een DJ. Er bevindt zich een kleine bar en ook de WC’s en garderobe zijn in de kelder te vinden.

Op de begane grond bevindt zich de grootste bar van BED Rotterdam, die mooi in het midden van de ruimte is geplaatst. Het eetgedeelte (lunch of diner) is ook op deze begane grond. Later in de avond wordt de begane grond meer en meer een dansruimte en is er vaak ook een DJ aan het draaien op deze verdieping. Dan is er nog de 1e verdieping, waar zich een kleine bar bevindt. Verder zijn hier verschillende comfortabele zithoeken gecreƫerd en is er een terras dat ook dienst doet als rokersruimte. Dit terras biedt een mooi uitzicht over de bekende Coolsingel.

Wordt vervolgd met een uitgebreidere recensie over het eten, drinken en de service in BED Rotterdam. Hier alvast enkele foto’s van BED Rotterdam:

Openingstijden
maandag 11.00 – 23.00 uur
dinsdag 11.00 – 3.00 uur
woensdag 11.00 – 23.00 uur
donderdag 11.00 – 3.00 uur
vrijdag-zaterdag 11.00 – 4.00 uur

Adres
BED Rotterdam
Coolsingel 18
3011 AD Rotterdam
Tel.: 010 414 16 14
info@bedrotterdam.nl
www.bedrotterdam.nl

[mappress]

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.