Euromast – Restaurant

euromast01114 februari 2009, Valentijnsdag. En wat doe je dan…ja, dan ga je toch even gezellig lunchen. In de Euromast bijvoorbeeld, de bekende toeristische trekpleister in Rotterdam. Het was een supermooie dag, het zonnetje straalde aan de hemel. De perfecte omstandigheden voor dit romantische onderonsje. In de buurt kun je (betaald) parkeren, bijvoorbeeld aan de overkant bij de Chinese boot. Jammer dat je wel altijd vooraf dus moet inschatten hoe lang je weg blijft.

euromast06Uiteraard waren we niet van plan snel een broodje naar binnen te werken en dus lieten we een paar euro’s van onze chip afboeken. De dag ervoor hadden we nog gebeld om te reserveren, want je weet maar nooit. Dat kon niet, maar er is altijd genoeg plek dus dat was geen probleem. Er stond maar een korte rij toen we aankwamen, gelukkig. Alleen toen we aan de beurt waren bleek dat er waarschijnlijk toch geen kans meer was om te eten in verband met de drukte en omdat de brasserie om 14.30 uur al dicht zou gaan!!

euromast05De reden hiervoor was de voorbereiding voor het Valentijnsdiner van die avond. Logisch misschien dat er meer mensen ’s avonds uit eten gaan, maar toch teleurstellend als je juist overdag plannen hebt gemaakt en niet te vergeten de dag ervoor nog hebt gebeld met De Euromast. Niet getreurd (nou ja onze lege chip was iets minder vrolijk) en op naar een andere Rotterdamse topper…..Parkzicht!

euromast07Euromast
Parkhaven 2
3016 GM  Rotterdam
T: 010-4364811
F: 010-4362280
E:
info@euromast.nl
W: www.euromast.nl

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *