O’Pazzo – Pizza’s afhalen

opazzo03O’Pazzo wordt werkelijk op alle dagen van de week druk bezocht, en dan met name het pizza gedeelte. Ook om pizza’s af te halen is het al snel een half uurtje wachten. Tijdens het wachten kun je iets drinken aan de bar of je loopt snel de stad in. O’Pazzo zit in het centrum, ter hoogte van de Centrale Bibliotheek van Rotterdam, dus een stukje Hoogstraat moet lukken in die tijd.

opazzo04De smaak van de pizza’s van Restaurant O’Pazzo is erg goed. Mijn favoriet is toch wel de Casa Bianca met ham, kaas en rucola, mmmmmmmmmm. Er staan nog veel meer soorten op de kaart natuurlijk maar als je eenmaal de winnende combinatie hebt ontdekt, dan is het lastig om daarvan af te stappen. Als je er een keer iets gaat afhalen of er gaat dineren, neem dan ook de olijven. Heerlijk verse, groene olijven die je niet snel ergens krijgt.

opazzo05Toen we de pizza’s in ons bezit hadden op een bewuste vrijdagavond haastten we ons naar het huis van vrienden. Ondanks dat het niet zover lopen was, moesten we toch snel eten omdat de pizza’s al iets van hun warmte hadden verloren helaas. Ook leken de pizza’s anders te smaken dan in het restaurant. Waarschijnlijk proef je daar toch een beetje de sfeer van het restaurant in je pizza. Ondanks dat het bij onze vrienden natuurlijk ook heel gezellig was!

opazzo02Restaurant O’Pazzo
Mariniersweg 90
3011 NV  Rotterdam
T: 010-2827107
F: 010-2135671
E:
info@opazzo.nl
W: www.opazzo.nl

Rate this post

2 comments on “O’Pazzo – Pizza’s afhalen”

  1. Pingback: Restaurant O'Pazzo (Opazzo) te Rotterdam | Restaurants010.nl

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *