HIP – Grand Café/Restaurant

hip03Even op vrijdagavond snel een hapje eten in de buurt van winkelcentrum De Oosterhof in Rotterdam. Op zich is er niet veel keus in de buurt, maar Grand Café HIP zag er inderdaad bovengemiddeld hip uit in vergelijking met de rest van horeca in de omgeving. Bij binnenkomst kregen we meteen de vraag ‘Prosecco?’. Mooie manier van verkopen natuurlijk en omdat wij er zin in hadden antwoordden we met een volmondig ‘Ja, lekker!’.

hip01We gingen door naar een verjaardag dus voor ons geen uitgebreid viergangen menu. Vooraf kiezen we voor brood met wat smeerseltjes. Meteen aanvallen want we hadden honger. Nadeeltje vonden we wel dat we zelf het brood moesten snijden, want tja je bent uit eten of niet. Er waren redelijk wat tafels bezet op deze vrijdagavond en ook bij de bar was het druk, met mensen die bezig waren aan hun vrijdagmiddagborrel. Met alle bedrijven in de buurt een interessante doelgroep!

hip02Als hoofdgerecht kiezen we voor de proeverij ‘klassiek’. Een etagère van drie verdiepingen met pasta, zalm, biefstuk, kip, friet en salade. Het smaakte goed, maar koelde wel snel af. We vroegen of de biefstuk nog even opgewarmd kon worden, maar we kregen zelfs een vers gebakken biefstuk ervoor terug. Goede service! Voordeel is dat je verschillende gerechten kunt proberen, nadeel is dat de etagère best in de weg staat als je met elkaar wilt praten.

hip041Grand Café/Restaurant HIP
Kleine Beer 12
3067 ZW  Rotterdam
T: 010-2096009
F: –
E: via contactformulier op de website

W: www.grandcafehip.nl

Rate this post

1 comment on “HIP – Grand Café/Restaurant”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *