Furore – Bar-Restaurant

furore01In het centrum van Rotterdam vind je dit nieuwe restaurant, op de plek waar vroeger het bekende eetcafé Streetlife te vinden was. Op het eerste oog een gewoon restaurant maar het concept is net even anders. Voor een vast bedrag onbeperkt hapjes bestellen (max. 4 hapjes per ronde), die stuk voor stuk ook nog eens erg lekker zijn. Denk hierbij aan een lekkere tonijnspies, mals rundvlees, diverse salades of patatas bravas.

furore03Voor € 21,50 kun je in het weekend heerlijk genieten van zo’n ‘all you can eat’ menu. Je hebt drie uur de tijd om alles van de kaart te bestellen, dus je zult begrijpen dat wij bijna naar buiten moesten rollen. Let wel op want elk hapje dat je bestelt, maar niet opeet moet je extra betalen. Een goed systeem trouwens, want op deze manier wordt verspilling van voedsel tegen gegaan. We hadden er ook een fles droge, witte wijn bij genomen, dus een prima avondje.

furore04Na het eten loop je ook binnen twee minuten in Rotterdam Centrum, de Meent welteverstaan. Op nog geen paar honderd meter beginnen de eerste bars al, dus gezellig nog even een drankje doen is zeker een optie. Natuurlijk kun je ook gewoon doorgaan tot in de late uurtjes. Dan zou ik trouwens wel oppassen met wat je bestelt bij Restaurant Furore, want met knoflook weten ze wel raad. En er zijn jammer genoeg mensen die dat kunnen bevestigen ;-).

furore02Bar-Restaurant Furore
Jonker Fransstraat 237
3031 AT  Rotterdam
T: 010-2262883
F: –
E:
info@restaurantfurore.nl
W: www.restaurantfurore.nl

Rate this post

3 comments on “Furore – Bar-Restaurant”

 1. Owen Beantwoorden

  Ben gisteren weer eens geweest naar restaurant Furore te Rotterdam. Behoorlijk druk voor een donderdag, wat meteen als argument werd gebruikt voor de beperkte voorraad aan eten. Onbegrijpelijk wat mij betreft, we konden dus niet zelf kiezen wat we kregen. Eten en service was uiteindelijk wel prima, maar blijft een raar verhaal.

 2. HVO Beantwoorden

  Bij binnenkomst werd ons gevraagd of we 20 minuten aan de bar konden wachten. Het was lang niet druk (De helft van de tafels van het restaurant werd gebruikt), maar de keuken zou het niet aankunnen. Nou goed, ik heb wel gezegd dat we binnen 2 uur klaar moesten zijn, want we zouden naar de bioscoop (Filmfestival!) gaan. Dat zou geen probleem zijn.

  Omdat de tijd begon te drukken hebben we geen voorgerechten besteld. Verder niets extreems: 4 standaard dagschotels.

  Uiteindelijke hebben we na bijna 2 uur wachten de drankjes afgerekend en zijn we weggegaan. Big Mac gehaald en naar de bios gelopen.

 3. Soraya Beantwoorden

  Volgens mij is Furore al een tijdje niet meer open om er te eten, maar alleen nog te boeken voor gelegenheden.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *