La Place – Restaurant

laplace03De stad in, even snel iets eten, en dan weer verder. We willen eigenlijk wel iets lekkers, maar wat? We parkeren in de garage bij V&D en bedenken dat we vanaf de bovenste verdieping meteen binnen staan in La Place. Erg handig, we zoeken niet verder en gaan even kijken wat ze hier allemaal te eten hebben. Al snel zijn we overtuigd, want er is genoeg keus voor iedereen. Warm, koud, zoet, hartig, alles is vertegenwoordigd.

laplace02We gaan allebei voor een Italiaanse lunch, een pasta en een pizza. Alles wordt met zorg en verse ingrediënten bereid. De mannen die alles staan klaar te maken, nemen hun tijd en vragen af en toe of we er nog een beetje oregano of kaas bij willen, geweldig. Omdat alles bij aparte balies moet worden besteld is het wel fijn dat we toevallig tegelijk aan de beurt zijn. Dit is zeker geen fast-food, want het duurt wel even en in de tussentijd wordt de rij wachtenden achter ons steeds langer.

laplace011De medewerker had gelukkig in de gaten dat de pizza bij dezelfde bestelling hoorde en dus wordt de pasta netjes warm gehouden onder een lamp als deze klaar is. Even afrekenen en we zoeken boven een gezellig plekje uit. Het is iets te koud voor het terras helaas, maar dat is wel een goede tip voor een mooie dag. Onze lunch is heerlijk, met name de pizza. In de pasta konden iets minder uien en iets meer saus, maar al met al zeker een plek waar we nog eens iets gaan eten.

laplace04Restaurant La Place Rotterdam
V&D Warenhuis Beursplein
Hoogstraat 185
3011 PM  Rotterdam
T: 0900-2358363
F: –
E: –

W:
www.laplace.nl

1 comment on “La Place – Restaurant”

  1. Serge Beantwoorden

    Laat ben ik hier weer een keer gaan eten, lekker in de zon op het dakterras. We moesten wel even wachten voor een goed plekje, want rond 19.00 zijn er maar een paar plekken die nog zon hebben.

    Onze keus viel op de vers gemaakte pizza’s, die bijna helemaal zelf samen te stellen zijn qua ingrediënten. Voor de lage prijs van ca. 8 euro heeft het eten bij La Place een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, ook dit keer weer!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *