Prachtig

Tosti bij Prachtig RotterdamBar-restaurant Prachtig te Rotterdam is inderdaad prachtig gelegen aan de Maas, aan de voet van de Erasmusbrug. Dit restaurant bestaat al enige tijd en in het verleden heb ik het dan ook meerdere malen bezocht. Soms waren er zelfs ook leuke feestjes in Prachtig. Echter, op een bepaald moment sloot Prachtig en was het een tijd lang dicht. Onbegrijpelijk eigenlijk, hoe een restaurant met een dergelijke unieke locatie dan toch niet succesvol blijkt.

Gelukkig is Prachtig weer open en heb ik de afgelopen weken een aantal keer heerlijk gelunched op het terras aan de Maas. Voor acceptabele prijzen biedt het menu van Prachtig voldoende keus voor een prima lunch. Zowel de kroketten, uitsmijter als tosti op zuurdesembrood die ik tijdens verschillende lunches heb geprobeerd smaakten allen prima.

Terras met kroketten Prachtig RotterdamGroot pluspunt van Prachtig, behalve het mooi gelegen terras, is het lekkere brood dat zij gebruiken. Een uitsmijter of tosti wordt niet gemaakt of geserveerd op simpele Hollandse boterhammen, maar op lekker dik zuurdesem brood. Dat is net die extra waardoor een lunch bij Prachtig aan te bevelen is. Daarnaast is de bediening prima, ondanks het soms jonge en onervaren personeel.

Kortom, een lunch bij Prachtig is absoluut aan te bevelen, met name als het mooi weer is. Hoe het diner bij Prachtig bevalt, zullen wij wellicht in de nabije toekomst kunnen ervaren, al spreekt de dinerkaart ons op het eerste gezicht niet enorm aan. De keuze is ook behoorlijk beperkt.

Openingstijden Prachtig
Alle dagen van 10.00 uur tot 01.00 uur, gesloten op 1e Kerstdag en nieuwjaarsdag

Prachtig
Willemsplein 77
3016DR Rotterdam
Tel. 010-2130640
www.prachtigrotterdam.nl

[mappress mapid=”13″]

Rate this post

1 comment on “Prachtig”

  1. Freddy M Beantwoorden

    Lunchen bij restaurant Prachtig is, wanneer het mooi weer is, een prachtige aangelegenheid 🙂
    Ik ben er al meerdere malen geweest en ben ook iedere keer op mijn wenken bediend. Het brood is heerlijk en vers en dat gecombineerd met kroketten of een uitsmijter, verzacht mijn resterende werkuren. Ik kan echt nagenieten en zal, mits het mooi weer is, hier vaker komen!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *