Restaurant Zenne

Restaurant Zenne RotterdamRestaurant Zenne in de Veerhaven te Rotterdam is een Turks/Mediterraans restaurant dat prachtig gelegen is aan de Maas. Omdat ik sinds kort in het gebied rondom de Veerhaven werkzaam ben, kom ik de laatste tijd bij meerdere horecazaken in deze buurt waaronder ook Restaurant Zenne. Recensies van andere zaken in de Veerhaven volgen op korte termijn.

Zenne is mooi gelegen aan de Maas, met uitzicht op o.a. de Erasmusbrug, Cruise Terminal en Hotel New York. Het heeft een vrij groot terras en binnen ook nog redelijk wat plek.
Aangekomen bij Zenne kozen wij, met het zonnige weer, voor een mooi plekje op het terras. We werden snel geholpen en bestelden 2 maal een frisdrank, een Turks brood Mediterranee gezond en een Turks brood met chorizo en sucuk. Alles werd vrij snel bezorgd en toen konden wij gaan proeven. Gelukkig was het bord niet alleen mooi opgemaakt, maar smaakten de bestelde gerechten ook prima. Een dag later kwamen we toevallig weer bij Zenne terecht voor de lunch en toen smaakten de 2 Rotterdamse kroketten op Turks brood ook weer goed.

Al met al een prima ervaring, op basis van onze snelle lunch. Uiteraard zijn wij ook benieuwd hoe het diner is bij Zenne. Mocht iemand dat hebben ervaren, lezen wij dat uiteraard graag terug hier.
Grootste pluspunt van Zenne is het terras met mooi uitzicht en de lekkere Turkse broden. Het is overigens niet heel goedkoop, met bijvoorbeeld 7,50 euro voor het eerder genoemde broodje Mediterranee.

Adres
Restaurant Zenne
Willemskade 27
3016DM Rotterdam
Tel.: 010 404 96 96
www.restaurantzenne.nl

Rate this post

3 comments on “Restaurant Zenne”

 1. Anneke Beantwoorden

  Wat een zeer zeer zeer onbeschofte en onaardige eigenaar zeg! Wat een verschrikking! Wij wilde na een lange fietsrit graag wat drinken en misschien eten. Wij wilde graag met onze kinderwagen aan een tafel gaan zitten, dit werd op een zeer onvriendelijke manier tegengehouden en we moesten ergens anders gaan zitten.
  Eigenlijk wilden wij weglopen maar goed.
  Toch maar gaan zitten. Na diverse opmerkingen was het meer dan duidelijk dat deze man een kinderhater is! Ik heb er geen andere woorden voor!
  Toen wij door deze opmerkingen alleen wat wilden drinken ipv ook eten zei meneer dat dit eigenlijk niet mogelijk is en dat je iets moet eten, want dat staat bij de ingang. Nou ONZIN!!! Nog nooit gehoord zoiets doms.
  Zeker geen aanrader als je kindjes bij je hebt!!!! Ook al zijn het schatten van kinderen zoals die van ons!!!
  Met betalen werd ook moeilijk gedaan, dat kon zogenaamd niet….nou meneer wil gewoon graag zwart verdienen, want toen wij zeiden geen contant geld bij ons te hebben, kon er ineens toch gepind worden!
  Ga hier niet naartoe met kinderen. Het maakt je dag er niet leuker op!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *