Staal – Grand Cafe Restaurant

staal01Op zaterdagmiddag even het centrum van Rotterdam in; de nodige spulletjes kopen en bij WE een overhemd ruilen, je bent zo een paar uur verder. Tijd voor een late lunch want de maagjes beginnen te knorren. Het liefst iets snels en dus dichtbij. Bijenkorf? Vroom en Dreesman? Ja ok, maar daar zijn we al zo vaak geweest. En dan lopen we net langs Staal (direct naast WE heren). Moeilijk te herkennen van buiten, maar we weten toevallig dat het daar zit, dus gaan we het een keer proberen.

staal02Gelukkig gaan er net een paar mensen weg en kunnen we bij ’t raam zitten in het zonnetje, waar we gezellig mensen kunnen kijken die op straat voorbij lopen. Het valt ons trouwens op dat toch nog redelijk wat mensen Staal hebben kunnen vinden, aangezien het van buiten niet echt opvalt. Van binnen ziet ’t er mooi uit, smaakvol ingericht en ook wel geschikt voor ’t geven van een leuk feestje.

staal04Onder het genot van een cappuccino en een colaatje bekijken we de menukaart en daar staan genoeg lekkere dingen op om uit te kiezen gelukkig. Mijn vriend bestelt een Italiaanse bol met twee runderburgers en ik heb iets minder honger en neem een tomatensoep met een tosti. De tomatensoep komt normaal met brood erbij, maar die laat ik weg (prijs blijft overigens wel hetzelfde!) omdat ik hiervoor een tosti in de plaats neem.

staal05Als alles wordt geserveerd zijn we allebei hartstikke blij! Het ziet er niet alleen lekker uit, maar het smaakt allemaal heel goed. De tosti is toch wel de klapper van de middag want voor 3 euro 75 krijg je een tosti waar je nog dagenlang aan terug denkt. Een verrassend goede lunch, midden in het centrum van de stad, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Nu snap ik waarom toch iedereen Staal weet te vinden….

Eten: [Rating:5/5]
Prijsniveau: [Rating:5/5]
Service: [Rating:4/5]
Bereikbaarheid: [Rating:4/5]
Overall: [Rating:5/5]

Grand Café Restaurant Staal
Beursplein 33
3011 AA Rotterdam
T: 010-4443494
F: –
E: info@staalrotterdam.nl
W: www.staalrotterdam.nl

2 comments on “Staal – Grand Cafe Restaurant”

  1. Roy Beantwoorden

    Heb je zin in onvriendelijke bediening, een serveerster zonder lach die je liever ziet gaan dan komen, een serveerster met een ongastvrije houding, ga dan naar Staal.
    Heb je zin om ruim €70,00 te betalen voor:2 flessen rode huiswijn,1kopje koffie,1 pilsje,1 portie bitterballen en 1 portie kaasstengels, ga dan naar Staal.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *