Zin wordt Izkaya

Zojuist liep ik langs Zin Rotterdam op de Lijnbaan. Althans, ik dacht dat ik er langs liep, maar Zin is niet meer. Het wordt op dit moment verbouwd tot een nieuw (sushi?)restaurant genaamd Izkaya. Jammer, ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad bij Zin (ja goeie grap, Bassie), met name door de lekkere cocktails. Maar, wellicht is Izkaya een waardige vervanger….even afwachten tot het zijn deuren opent in maart 2011.

Het verrassende aan Izkaya is dat zij gaan werken met zogenaamde e-tables (touchtafels). Wat dat is kun je hier zien. Ziet er heel cool uit en ik ben daarom erg benieuwd hoe dat werkt. Zodra het open is, ga ik dus zeker even kijken. Mocht jij er eerder zijn, laat dan hier even weten wat je van Izkaya en de e-tables vond!

Even Googlen leverde overigens deze informatie op over de eigenaar van dit concept:
“Met ingang van 1 januari 2011 partner (DGA) binnen Izkaya Management Company B.V., welke per 1 maart 2011 in Rotterdam het eerste interactieve Pan-Asian restaurant concept lanceert in Nederland onder de naam Izkaya Restaurant & Bar. Izkaya Management Company B.V. heeft de exclusieve franchise rechten van dit interactieve restaurant concept verworven voor Europa (excl. Engeland), Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en America en Canada.

Website: www.izkaya.nl

Update, 12 maart 2012:
Izkaya is alweer een tijdje open en ik ken nog maar 1 iemand die er is geweest. Helaas op onze website ook nog geen ervaringen van bezoekers van Izkaya. Dan wordt het binnenkort toch tijd dat wij van Restaurants010.nl er zelf eens een kijkje gaan nemen, al moet ik eerlijk zeggen dat de gerechten die op het menu van restaurant Izkaya staan mij persoonlijk niet direct aanspreken.

[wp_ad_camp_2]

Rate this post

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.